Samsung Galaxy S3 krijgt Jelly Bean in oktober

Samsung heeft gemeld dat de Samsung Galaxy S3 in oktober de update naar Android 4.1 Jelly Bean kan verwachten. Android Jelly Bean is de nieuwste versie van Android die de Galaxy S3 weer helemaal up-to-date zal maken.

Jelly Bean update in oktober naar de Galaxy S3

Jelly BeanSamsung en updates gingen niet altijd hand in hand. Het updateproces was vaak traag en gebruikers moesten vrij lang wachten op een update. Google heeft bij Android 4.1 Jelly Bean het updateproces echter flink wat makkelijker gemaakt waardoor fabrikanten en providers de update sneller kunnen uitrollen. Dat werpt nu zijn vruchten af want de Galaxy S3 zal in oktober de update naar de nieuwste versie van Android ontvangen. Een exacte datum is niet gegeven dus moeten we het voorlopig doen met ‘ergens in oktober’.

Provider-toestellen krijgen de update later

Wanneer je een Galaxy S3 hebt met simlock zul je wat langer moeten wachten op de update. Toestellen met simlock zijn gebonden aan een bepaalde provider die eerst de update uitvoerig moet testen op het netwerk. Een datum voor de update voor provider-toestellen is niet gegeven. Je kunt hiervan op de hoogte blijven via onze Facebookpagina en/of Twitter.

Bron: CNET


Tags: , , , , ,