Samsung Galaxy S3 al 20 miljoen keer verkocht

Dat de Samsung Galaxy S3 een enorm populaire smartphone is mag niemand ontgaan zijn, maar Samsung heeft nu bekend gemaakt dat hij maar liefst 20 miljoen keer over de toonbank is gegaan! In slechts 100 dagen tijd!

Samsung Galaxy S3 tikt de 20 miljoen aan

Galaxy S3 - fotoSamsung heeft bekend gemaakt dat zijn huidige vlaggenschip, de Samsung Galaxy S3, momenteel 20 miljoen keer over de toonbank is gegaan in slechts 100 dagen tijd. Daarmee verkoopt het toestel drie keer zo snel als de Galaxy S2 en maar liefst zes keer zo snel als de originele Samsung Galaxy S. Met die 20 miljoen is het echter nog altijd niet de best verkochte Samsung smartphone, die titel staat namelijk nog op naam van de Samsung Galaxy S2 (28 miljoen keer verkocht) en de Galaxy S (24 miljoen keer verkocht).

Galaxy S3 20 miljoen keer

Galaxy S3 verkoopt het beste in Europa

Europa is het continent waar de meeste Galaxy S3’s verkocht zijn, namelijk 6 miljoen stuks. In Azië gingen er 4,5 miljoen Galaxy S3’s over de toonbank en in Noord-Amerika ligt dat aantal op de 4 miljoen. In het thuisland van Samsung, Zuid-Korea, werden 2,5 miljoen Galaxy S3’s verkocht. Een indrukwekkende prestatie en het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat de Galaxy S3 Samsung’s best verkocht smartphone is. Samsung zelf zegt dat het elke dag zo’n 200.000 exemplaren van de Galaxy S3 levert.

Stevige concurrentie is onderweg

Naast het succes van de Galaxy S3 doet ook de Galaxy Note het enorm goed. Daar zijn momenteel meer dan 10 miljoen stuks van verkocht en de opvolger komt binnenkort  alweer uit. Samsung gaat dus erg lekker en lijkt niet te stoppen. Wel zal de concurrentie binnenkort weer flink groter worden met de pas aangekondigde Nokia Lumia 920 en de verwachtte iPhone 5.

Vergelijk Samsung Galaxy S3 aanbiedingen!

Omdat we hier bij GSMacties.nl wel van een feestje houden op z’n tijd en omdat het Zuid-Koreaanse Samsung vandaag deze mijlpaal bekend heeft gemaakt gaan we even genieten van de huidige Zuid-Koreaanse hype: Gangnam Style! Samsung, proficiat!

httpv://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

Bron: Samsung


Tags: , , ,