Foto en filmpje, gemaakt met de Nokia Lumia 920

Wat doe je als je een Nokia Lumia 920 tot je beschikking hebt? Die bevestig je aan een radiografisch bestuurbaar autootje en gaat ermee rondrijden, of je maakt een foto van jezelf en je kersverse bruid!

Nokia Lumia 920 gebruikt voor foto op bruiloft

We beginnen met de kersverse bruid. Een Nokia Developer & Content Manager genaamd Chanse Arrington had de Lumia 920 meegenomen naar zijn bruiloft. Tijdens de feestelijke aangelegenheid besloot de gelukkige Chanse een foto te maken van zichzelf en zijn vrouw. Uiteraard pakte hij daar zijn nieuwe Lumia 920 voor en met de flitser aan werd de foto gemaakt. De Lumia 920 is uitgerust met een pulserende flitser ter voorkoming van rode ogen. Dat heeft echter niet helemaal gewerkt want de rode ogen zijn nog steeds zichtbaar. Verder ziet de kwaliteit van de foto er prima uit. Er is echter te weinig over de situatie bekend om een goed oordeel te kunnen geven.

Lumia 920 bruiloftfotoKlik hier voor het volledige formaat

Vroem vroem doet de Nokia Lumia 920

Lumia 920 op autoDan de ontmoeting tussen een gele krachtpatser en een rode bolide. Een Russische site heeft de Lumia 920 namelijk op een radiografisch bestuurbare auto bevestigd en is er even mee rond gaan rijden. Op datzelfde autootje was ook een Galaxy S3 te vinden, om zo de beelden te vergelijken. Na wat geklungel van een van de Russen is op beide toestellen het resultaat te zien. De Lumia 920 toont een enorm rustig en stil beeld terwijl de Galaxy S3 wat meer schokt. Maar ook hier geldt: we weten de instellingen van beide toestellen niet dus kunnen niet echt een oordeel vellen over de vergelijking.

httpv://www.youtube.com/watch?v=czIrXlkNHOw


Tags: , , ,