Nieuwe LG Mako (LG Nexus) foto’s duiken op

Het ene moment is er niks over bekend, het andere moment lijk je alles te weten over het toestel. We hebben het over de LG E960 Mako, ook wel de LG Nexus. Sinds gisteren zijn de foto’s op het internet te vinden, en vandaag zijn er meer foto’s én specificaties gelekt.

LG Nexus te zien op nieuwe foto’s!

De LG E960 Mako gaat momenteel door het leven met drie namen: LG Nexus, LG Nexus 4 en LG Optimus G Nexus. Die laatste naam wordt gebruikt omdat de LG E960 wat weg heeft van de LG Optimus G en de tweede naam slaat op het feit dat dit de 4e Nexus wordt. Wij denken echter dat de eerste naam, LG Nexus, de meest logische keuze is om te gebruiken bij de verkoop. Wat de naam ook wordt, er zijn nieuwe foto’s en specificaties verschenen! Dit zijn de nieuw verschenen foto’s van de LG Nexus:

LG Nexus 4

LG Nexus wordt krachtpatser

Dan nu door naar de specificaties, want die zijn minstens zo belangrijk als de foto. We hadden eerder al vernomen dat de LG Nexus mogelijk een Snapdragon S4 quad core processor zal krijgen, een scherm groter dan 4,5 inch en dat het zal draaien op Android 4.1.2 Jelly Bean. Nu is er wat meer bekend over de specificaties van dit nieuwe LG toestel en het klinkt érg goed:

– Android 4.1.2 Jelly Bean
– 4,7 inch IPS scherm met een resolutie van 1280×768
– quad core Snapdragon S4 met een snelheid van 1,5GHz
– 2GB werkgeheugen
– 8GB of (mogelijk) 16GB opslaggeheugen
– Geen 4G

Met de specificaties zit het wel snor. Alleen het opslaggeheugen is aan de karige kant. 8GB (en voor sommigen 16GB) is weinig en volgens geruchten kun je het niet uitbreiden met een SD kaartje. Een pijnlijke misser dus. Van de andere kant kan dit wel de prijs drukken waardoor je scherper tussen de concurrentie komt te staan.

Bron: Android Community


Tags: , , , , ,