Nokia geeft minimaal €50 cashback op je oude toestel

Je kent de reclames wel: lever bij onze winkel je telefoon in en ontvang geld terug! Nokia is nu ook zo’n cashback actie gestart. Je krijgt minimaal €50 terug als je een Nokia Lumia 900 of Lumia 800 koopt en je oude telefoon inlevert, ook bij aanschaf in combinatie met een abonnement.

Geld terug voor je oude telefoon bij aankoop Lumia 800 en 900

Met de slogan ‘Koop een Lumia 800 of 900 en krijg minimaal €50 terug voor je oude mobiel‘ valt Nokia direct met de deur in huis. Normaal mag je blij zijn als je €50 terugkrijgt bij het inleveren van een telefoon, maar bij Nokia is het dus een garantie. We hebben voor een aantal telefoons even gekeken wat je ervoor terug zou krijgen en de prijzen zijn niet mis! Voor een iPhone 3GS 8GB krijg je bijvoorbeeld nog €125 terug, voor de Galaxy S2 krijg je €278 terug en voor de Blackberry 9900 Bold €205. Uiteraard geldt wel dat je een Lumia 800 of Lumia 900 moet kopen om de korting te kunnen innen, maar met dergelijke kortingen is het wel een héél gunstig voorstel.

Ook geld terug bij aankoop van een Lumia 820 of 920?

Op dit moment geldt de actie alleen voor de Lumia 800 en Lumia 900, wat de twee huidige topmodellen zijn. Volgende maand komen de opvolgers, de Lumia 820 en Lumia 920 uit en we zijn benieuwd of de actie daar ook voor gaat gelden. Nokia zou een slimme zet maken als ze de actie op die twee toestellen doorzetten. Dan zijn het niet alleen twee goede smartphones, maar ook nog eens erg voordelige telefoons.

Hoe krijg ik geld terug?

Na aankoop van de Nokia Lumia 900 of Lumia 800 kun je op www.nokiacashback.nl geld terugkrijgen voor je oude telefoon. Op die site kun je opzoeken hoeveel je terugkrijgt voor je oude telefoon en kun je een formulier invullen om geld terug te krijgen. De actie loopt tot 31 december 2012 en onder andere de webwinkels van de volgende providers doen mee aan deze actie: T-Mobile, Vodafone, KPN, Hi, MTV Mobile, Tele2, Telfort. De actie geldt ook bij aanschaf in combinatie met een abonnement in de webwinkels van deze providers, dus vergelijk direct de Nokia Lumia 900 en Lumia 800 aanbiedingen en profiteer van deze actie!

Bron: Nokia


Tags: , , , , ,