iPhone 5 beter leverbaar

Zit je te wachten op een iPhone 5 maar zie je die levertijden niet zo zitten? Dan hebben we misschien goed nieuws! Apple lijkt zijn zaken weer op orde te hebben en de leveringsproblemen zijn waarschijnlijk grotendeels opgelost.

Levertijd bij Apple terug naar twee weken

iPhone 5 Apple StoreDe levertijd bij Apple zelf staat al sinds het uitbrengen van de iPhone 5 op 3 á 4 weken vanwege leveringsproblemen. Een van de mogelijke redenen dat de iPhone 5 slecht leverbaar was zijn productieproblemen. Door het design van de iPhone 5 zou deze slecht te produceren zijn met een hoop problemen tot gevolg. De levertijd bij Apple is nu echter teruggebracht naar twee weken. Ook is de daling van de aandelenkoers van Apple gestopt.

iPhone 5 levertijdiPhone 5 leverbaar – levertijd verschilt per winkel, provider, kleur en versie

De productieproblemen bij Apple lijken dus onder controle, maar hoe zit het met de levertijd bij providers en webwinkels? Kort gezegd: op dit moment is de iPhone 5 leverbaar. De aangegeven levertijden verschillen echter niet alleen per winkel of provider, maar ook per kleur en versie (16, 32 of 64GB). Behoorlijk onduidelijk dus! Bij het vergelijken van iPhone 5 aanbiedingen kun je daarom het beste even doorklikken naar meerdere winkels om daar de actuele levertijd te checken.

Vergelijk iPhone 5 aanbiedingen!

Tags: , , ,