HTC M7 met Sense 5.0 gespot

Er zijn foto’s online verschenen van de HTC M7, wat mogelijk de opvolger gaat worden van de HTC One X en One X+. De HTC M7 zou gebruikmaken van Sense 5.0 en gaat gepaard met indrukwekkende hardware.

HTC M7 gespot in foto’s

HTC M7De HTC M7 moet het paradepaardje voor HTC worden in 2013 en zal dat doen met indrukwekkende specificaties. Zo zal de M7 een 4,7 inch scherm hebben met een resolutie van 1920×1080 pixels, wat full HD is. Daarnaast gebruikt het toestel vermoedelijk een nieuwe Snapdragon-processor van Qualcomm. Heel veel meer specificaties zijn er nog niet, maar als de specificaties van het scherm en de processor kloppen dan is het de basis voor nog veel meer moois. Daarnaast lijkt de HTC M7 gebruik te maken van HTC’s Sense 5.0. Deze nieuwe versie brengt een transparante notificatiebalk met zich mee evenals wat nieuwe iconen en een nieuwe klok-widget. Qua design heeft de M7 veel weg van de HTC 8X.

HTC M7 achterkant en interfaceDe HTC M7 moet over enkele maanden uit gaan komen en wordt vermoedelijk aangekondigd op het Mobile World Congress eind februari. Tot dan moeten we het doen met de online verschenen foto’s.

Bron: Engadget


Tags: , , ,