Nokia Lumia 920 actie met gratis draadloze oplader verlengd

Het is inmiddels geen verrassing meer dat de Nokia Lumia 920 zo populair is dat er een levertijd op zit. Daarom heeft Nokia besloten de draadloze oplader-actie met een maand te verlengen.

Nokia heeft draadloze oplader-actie voor de Lumia 920 verlengd

Gratis opladerWe hebben al een uitgebreid bericht gemaakt over de huidige problemen met de levering van de Nokia Lumia 920. Ten tijde van het schrijven van dat bericht liet Nokia weten via hun Facebook-pagina dat iedereen die vóór 1 maart hun toestel besteld een draadloze oplader zal ontvangen, ongeacht de leverdatum. Nu heeft Nokia Nederland echter bekendgemaakt dat de actie verlengd is tot en met 31 maart 2013. Nokia heeft er het volgende over gezegd:

De levering van de Nokia Lumia 920 is momenteel in volle gang. Vanwege de populariteit van de smartphone wachten echter nog een aantal consumenten op hun vooraf bestelde toestel. Om zeker te zijn dat iedere rechthebbende kan deelnemen aan de actie, is de actie met een maand verlengd tot en met 31 maart 2013. De draadloze lader kan worden aangevraagd via www.nokiapromotion.nl. Daar zijn ook de voorwaarden van de actie terug te vinden.”

Het is een mooi gebaar vanuit Nokia aangezien veel consumenten bang waren achter het net te vissen, ondanks dat ze ruim op tijd besteld hadden. Die consumenten kunnen nu rustig ademhalen. De verwachting is dat de Lumia 920 na maart goed leverbaar zal zijn.

Bestel de Nokia Lumia 920 en ook jij krijgt een draadloze oplader cadeau!

Actuele levertijden bij verschillende winkels

Bol.com (een statement op hun website) – De officiële releasedatum van de Nokia Lumia 920 is 14 januari 2013. Het toestel is momenteel al zeer populair gebleken in pre-orders. Ten gevolge hiervan is er sprake van een landelijk tekort van de Nokia Lumia 920. Dit betekent dat wij snelle levering van dit toestel bij een bestelling na 15 december 2012 niet kunnen garanderen. De verwachte op de website staat momenteel op 8-10 weken.

Belsimpel – Bij Belsimpel.nl staat de levertijd van de Lumia 920 momenteel op twee weken voor de zwarte versie. De rode versie kun je wel selecteren maar die heeft als status ‘Binnenkort weer leverbaar’. De witte en gele versies staan nog niet op de website. (Doet niet mee met de draadloze oplader-actie!)

Studentmobiel – Op de website van Studentmobiel.nl is de Lumia 920 nog in bestelling en een levertijd-indicatie wordt niet gegeven. (Doet niet mee met de draadloze oplader-actie!)

PDAshop.nl – Bij PDAshop.nl zijn de levertijden weer aangepast. De zwarte Lumia 920 heeft als verwachte leverdatum 13 februari, voor de witte versie is dit 26 januari, voor de gele versie 5 februari en voor de rode versie is het ook 13 februari.

Vodafone – Bij Vodafone is de verwachting dat er eind januari of begin februari weer nieuwe toestellen binnenkomen. Wel wordt er bij vermeld dat ze hierbij afhankelijk zijn de hun leverancier.

T-Mobile – Bij T-Mobile is op dit moment nog niet duidelijk wanneer ze de Lumia 920 kunnen gaan leveren. Wel wordt er gemeld dat ze alle kleuren gaan leveren. Op de website van T-Mobile staat dat de Lumia 920 eind januari verwacht wordt.

KPN – Bij KPN zien ze de schaarste die momenteel heerst maar ondanks dat is het toestel nog voldoende verkrijgbaar is in de KPN winkels.

Vergelijk de Nokia Lumia 920 met andere toppers zoals de iPhone 5,
Samsung Galaxy S3 en de Sony Xperia Z!

Bron: Nokia


Tags: , ,