Draadloze oplader cadeau bij Nokia Lumia 920

We hebben er al eerder over bericht maar sinds dit weekend kun je je dan eindelijk registreren voor een draadloze oplader na de aankoop van een Nokia Lumia 920. Er zijn echter wel wat voorwaarden aan verbonden.

Nokia geeft draadloze oplader cadeau bij Nokia Lumia 920

Gratis opladerOm de Nokia Lumia 920 te promoten geeft Nokia in januari en februari een draadloze oplader cadeau bij de aanschaf van de Lumia 920. De actie is geldig bij de winkels die we hieronder vermelden. Lees hieronder de voorwaarden zodat je weet hoe je zo’n mooie oplader kunt aanvragen!

– Je moet vóór 1 maart een Lumia 920 gekocht hebben bij een van de geselecteerde verkooppartners.
– De verkooppartners zijn: de webwinkels van Hi, MTV Mobile, KPN, Telfort, Sizz, Tele 2, Rabo Mobiel, T-Mobile en Vodafone. De winkels Wehkamp, PDAshop, Bol.com, Phone House, BelCompany, Telecombinatie, Kijkshop, MediaMarkt en Saturn.
– Je moet je NAW-gegevens, IMEI-code en door jou gewenste kleur invullen op het actieformulier en dat uiterlijk 8 maart samen met een kopie van de aankoopbon van de Lumia 920 opsturen.

Wanneer je voldoet aan die voorwaarden krijg je van Nokia binnen 4 tot 6 weken helemaal gratis een draadloze oplader thuisgestuurd. Daarna hoef je nooit meer een kabeltje in je telefoon te steken maar kun je je Lumia 920 gewoon op de draadloze oplader leggen!

Bekijk de Nokia Lumia 920 aanbiedingen!
Ga naar nokiapromotion.nl en vraag jouw gratis draadloze oplader direct aan!

Tags: , , ,