Samsung Galaxy Fame en Galaxy Young gepresenteerd

Samsung heeft twee smartphones gepresenteerd die het budget-segment moeten bedienen. Opvallend is echter dat de Samsung Galaxy Fame en Galaxy Young verdacht veel op de Galaxy S3 lijken!

Samsung kondigt twee nieuwe budget-smartphones aan

Samsung heeft twee nieuwe budget-smartphones gepresenteerd, namelijk de Samsung Galaxy Fame en Galaxy Young. Beide smartphones moeten voor een lage prijs verkocht gaan worden (tussen de 100 en 150 euro) en draaien op Android 4.1. Opvallend is dat beide toestellen gebruikmaken van de herkenbare Samsung Galaxy S3-stijl.

Samsung Galaxy Young

De Samsung Galaxy Young is de kleinste en waarschijnlijk de goedkoopste van de twee. Hij heeft een 3,3 inch scherm met een resolutie van 480×320 pixels, 768MB werkgeheugen en een onbekende 1GHz-processor. De camera heeft een resolutie van 3 megapixels en de accu heeft een capaciteit van 1300mAh.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy Young alert en blijf op de hoogte van acties!

Samsung Galaxy Fame

Samsung Galaxy FameDan is er nog de iets grotere Samsung Galaxy Fame, welke een scherm heeft van 3,5 inch met een resolutie van 480×320 pixels. Dit toestel heeft 512MB werkgeheugen en 4GB opslag. De camera heeft een resolutie van 5 megapixels en ook hier zit een onbekende 1GHz-processor en een 1300mAh accu in. Ook beschikt de Galaxy Fame over een front-camera.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy Fame alert en blijf op de hoogte van acties!

Het is nog niet bekend wanneer de twee budget-toestellen uit gaan komen of voor welke prijs, maar vermoedelijk zullen ze binnenkort al op de markt verschijnen voor een erg lage prijs.

Bron: Samsung (Galaxy Young & Galaxy Fame)


Tags: , , ,