Foto en specificaties ‘BlackBerry R-series’ lekken uit

De BlackBerry Z10 is deze maand uitgekomen in Nederland, de BlackBerry Q10 moet later dit jaar verschijnen en nu is er ook een foto en specificaties van de BlackBerry R-series. Dit toestel zal goedkoper zijn dan de andere twee modellen.

BlackBerry R-series foto uitgelekt

De BlackBerry Z10 is inmiddels verkrijgbaar in Nederland en later dit jaar moet de BlackBerry Q10 uit gaan komen. De Q10 zal het eerste BlackBerry 10-toestel zijn met een hardwarematig toetsenbord. Nu is er echter een foto verschenen van een andere, goedkopere, BlackBerry met een toetsenbord. Hij staat nu nog bekend als de BlackBerry R-series, maar de kans is aanwezig dat hij uiteindelijk de BlackBerry R10 zal heten omdat dat in lijn ligt met de andere toestellen. De foto is geplaatst op een BlackBerry-forum en degene die het geplaatst heeft, heeft daar geen verdere gegevens bijgeplaatst.

BlackBerry R-seriesBlackBerry R-series specificaties ook opgedoken

Op een andere website zijn ook de specificaties opgedoken van de BlackBerry R. Het toestel zal 8GB opslaggeheugen aan boord hebben wat je kunt uitbreiden met een MicroSD-kaartje. Daarnaast zit er een 1800mAh-batterij in. De BlackBerry R-series wordt verwacht tussen kwartaal drie en vier van dit jaar en zal een adviesprijs hebben van tussen de 300 en 400 euro.

Bekijk aanbiedingen van de BlackBerry Z10

Bron: BlackBerryOS.com & BlackBerryEMPIRE


Tags: , , ,