Blackberry Milan gespot

Blackberry heeft aangegeven dat ze weer mee willen doen in de high-end smartphone markt en gaan daarom een en ander veranderen. Zagen we eerder de London voorbij komen, nu is het de beurt aan de Blackberry Milan!

blackberry-milanDe Blackberry London is qua stijl een flinke verandering ten opzichte van de huidige Blackberry telefoons en ook de Milan doet het allemaal net wat anders. Het toestel lijkt erg veel op de huidige Torch modellen, maar oogt toch net wat moderner en strakker. Er is verder nog niks bekend, al zijn er geruchten dat het scherm echt prachtig is. Ook zal de Milan draaien op het nieuwe Blackberry 10. Wat overigens wel meteen opvalt is dat de trackpad is verdwenen. Maar een groot touchscreen, een volledig qwerty toetsenbord en een nieuw OS: wie weet wordt het een succesnummer.

Naast de Blackberry London en Milan zijn er trouwens nog meer namen opgedoken, namelijk de Lisbon en Nevada. Van die twee toestellen is nog helemaal niks bekend en er zijn nog geen foto’s van opgedoken. Blackberry 10 moet in 2012 verschijnen en moet de terugkeer van RIM in de high-end smartphone markt gaan betekenen.

Bron: Crackberry.com


Tags: , ,