LG verkoopt meer telefoons dan ooit

LG heeft een flinke meevaller gehad in het eerste kwartaal van dit jaar. Het bedrijf heeft namelijk meer telefoons verkocht dan ooit. De stijging in de verkopen is mede te danken aan de Nexus 4, Optimus G en de goedkopere L-serie.

LG verkoopt meer smartphones dan ooit

LG LogoIn totaal heeft LG in het eerste kwartaal van 2013 10,3 miljoen telefoons verkocht, wat een stijging is van 110 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Nog nooit eerder heeft LG zoveel telefoons verkocht. De omzet is uitgekomen op 2,2 miljard euro. De flinke stijging is onder meer te danken aan de Nexus 4, de Optimus G en de goedkope L-serie. Op GSMacties.nl zien wij bijvoorbeeld ook dat vooral de LG Optimus L7 en L9 erg populair zijn. Die populariteit komt mede door acties bij GSM Topdeal en DealDirect die verschillende LG’s aanbieden in combinatie met enorm voordelige abonnementen. Momenteel is ook de LG Optimus L3 II verkrijgbaar en binnenkort zullen ook de L7 II en L9 II in de verkoop gaan in Nederland. Dit zijn nieuwe versie van de populaire L-serie smartphones. Ook de Nexus 4 wordt nu officieel in Nederland verkocht en sinds kort is ook de LG Optimus G hier verkrijgbaar.

Bekijk en vergelijk diverse smartphone van LG

Hier onder kun je de nieuwste reclame van de LG Optimus G bekijken. Deze is sinds kort ook te zien op de Nederlandse televisie.


Tags: , , , ,