LG kondigt F-serie smartphones aan

We plaatsten deze week al de vage teaser van LG waarin vier nieuwe LG
.smartphones te zien waren. Nu blijkt dat die vier smartphones mogelijk vier series zijn, tenminste als we LG F-serie de aankondiging van vandaag mogen geloven.

LG kondigt F-serie aan


In de vage video van LG kwamen vier woorden naar voren, elk gekoppeld aan een smartphone. Wij gingen er vanuit dat de vier woorden stonden voor smartphones, maar dat blijkt niet helemaal te kloppen. LG heeft vandaag namelijk de F-serie aangekondigd welke voor nu bestaat uit twee smartphones welke beide beschikken over 4G-ondersteuning die ook in Nederland werkt.

LG F Series

LG Optimus F7

De LG Optimus F7 heeft van de twee de beste specificaties, namelijk een 4,7 inch IPS-scherm met een resolutie van 1280×720 en een dual-core processor met een snelheid van 1,5GHz. Er is ‘slechts’ 8GB opslaggeheugen aanwezig maar dat is uit te breiden met een MicroSD-kaartje en er is 2GB werkgeheugen aanwezig. Verder bevat het toestel een 2540mAh-accu, een 5 megapixel camera op de achterkant en een 1,3 megapixel camera op de voorkant en hij draait op Android 4.2.1.

Meld je aan voor de LG Optimus F7 alert en blijf op de hoogte van acties!

LG Optimus F5

De LG Optimus F5 is het kleinere broertje van de F7 en heeft dus iets mindere specificaties. Het scherm heeft een grootte van 4,3 inch en een resolutie van 960×540. De processor is een dual-core van 1,2GHz en er is 1GB werkgeheugen beschikbaar. Qua opslag is ook hier 8GB beschikbaar maar dat is uitbreidbaar met een MicroSD-kaartje. Aan de achterkant zit een 5 megapixel camera en aan de voorkant een 1,3 megapixelcamera. De accucapaciteit is 2150mAh.

Meld je aan voor de LG Optimus F5 alert en blijf op de hoogte van acties!

Release

Van de LG Optimus F5 is bekend dat hij in juni 2013 naar Nederland komt en dat hij overweg kan met Nederlandse 4G-netwerken. Een prijs is niet bekend maar die zal vergelijkbaar zijn met die van de huidige LG Optimus L5 of L7. Van de LG Optimus F7 is nog niet bekend of hij naar Nederland komt, maar we nemen aan van wel.


Tags: , , ,