LG kondigt nieuwe L-serie aan

LG heeft een nieuwe L-serie aangekondigd die de huidige L3, L5 en L7 moet opvolgen. De budget-serie smartphones wordt gekenmerkt door de redelijk goede specificaties voor een enorm scherpe prijs.

LG kondigt nieuwe L-serie aan

LG L-Serie IILG heeft drie nieuwe smartphones aangekondigd: de LG Optimus L3 II, L5 II en de L7 II. Alle drie volgen ze de huidige L-serie smartphones op en ze moeten zich onderscheiden van de rest door de grote accu’s. Het design is ten opzichte van de huidige serie weinig veranderd.

De beste en duurste van de drie smartphones is de LG Optimus L7 II. Dit model heeft een 4,3 inch ips-lcd scherm met een resolutie van 800×480. De processor is een dual-core Qualcomm S4 Play en qua werkgeheugen is er 768MB aan boord. De accu heeft een capaciteit van 2460mAh, wat meer is dan menig high-end smartphone.

Meld je aan voor de LG Optimus L7 II alert en blijf op de hoogte van acties!

Het ‘middelste’ toestel is de LG Optimus L5 II. Deze heeft een 4 inch scherm met een resolutie van 800×480, wat hem iets kleiner maakt dan de L7 II. De processor is een single-core van Mediatek. Qua kracht is de L5 II dus wat minder dan de L7 II maar deze zal dan ook een stuk goedkoper zijn. De accu heeft een capaciteit van 1700mAh.

Meld je aan voor de LG Optimus L5 II alert en blijf op de hoogte van acties!

De goedkoopste van de drie is de LG Optimus L3 II. Deze heeft een 3,2 inch scherm met een resolutie van 320×240 en een accu van 1540mAh. Meer specificaties zijn er nog niet, maar de accu is behoorlijk groot voor een dergelijk toestel. Zo heeft de Galaxy Ace een 1350mAh accu, de HTC Wildfire heeft een 1300mAh accu en de Galaxy Y heeft slechts 1200mAh aan capaciteit.

Meld je aan voor de LG Optimus L3 II alert en blijf op de hoogte van acties!

Alle drie de toestellen moeten dit voorjaar in Nederland uit gaan komen (mogelijk in maart) voor een nog onbekende prijs.


Tags: , , , , ,