Google Nexus 4 komt mogelijk niet naar Nederland

Slecht nieuws voor fans van Nexus-telefoons. De nieuwe Google Nexus 4 komt mogelijk niet naar Nederland! En de reden? In het buitenland is het toestel te populair waardoor een release in de Benelux voor onbepaalde tijd uitgesteld is.

Nexus 4 voorlopig niet naar Nederland

Google Nexus 4

De Google Nexus 4 is een mooi toestel en er werd dan ook door veel mensen met smart naar uit gekeken. Nu blijkt echter dat hij niet naar ons landje zal komen vanwege de grote populariteit in andere landen. Tegenover Tweakers.net heeft Sabrina Eilers, woordvoerster van LG, gezegd dat de Nexus 4 dit jaar in ieder geval niet meer naar Nederland zal komen. “LG heeft besloten zich te richten op de release in een aantal landen en daar zitten we niet bij. De populariteit in andere landen maakt dat is besloten om de Nexus 4 voorlopig elders niet uit te brengen.”

Aanvankelijk zou de telefoon eind november in Nederland verschijnen, maar dat gaat dus niet gebeuren. Er is echter niet gezegd dat de Nexus 4 helemaal niet zal verschijnen, dus we blijven nog hopen op een release. Het is waarschijnlijk wel mogelijk om hem in Duitsland te kopen zoals veel mensen ook doen met een nieuwe iPhone-release.

Bron: Tweakers.net


Tags: , , ,