LG gaat nieuwe telefoons tonen op het Mobile World Congress

Eind deze maand vindt het Mobile World Congress plaats, ’s werelds grootste mobiele telefonie-beurs. In de aanloop naar de beurs heeft LG een video online geplaatst waarin het nieuwe telefoons toont.

LG toont teaser van vier smartphones

The View LGMogelijk gaat LG op het Mobile World Congress een viertal smartphones tonen, tenminste, als we uitgaan van een video die het bedrijf online geplaatst heeft. In de video komen de volgende namen naar voren in combinatie met gedeeltes van smartphones: THE STYLE, THE FREEDOM, THE VIEW en THE GREATNESS. Ook ligt er een nadruk op ‘taggen’, wat mogelijk iets te maken heeft met NFC-tags. Dat zou kunnen betekenen dat LG met speciale NFC-stickers komt die je kunt scannen met je telefoon. De video is erg vaag en wij vragen ons af: komen deze toestellen uit naast de nieuwe L-serie of ís dit de nieuwe L-serie?


Tags: , ,