Nokia rolt update uit voor Lumia 620, 820 en 920

Nokia lijkt in Nederland begonnen te zijn met het uitrollen van een kleine update voor de Nokia Lumia 620, 820 en 920. De update is voornamelijk bedoeld voor het oplossen van kleine problemen.

Nokia rolt update uit voor Lumia’s

De update voor de Lumia 620, 820 en 920 brengt een aantal ‘bugfixes’ met zich mee en ook een nieuwe functie. Bij de instellingen heb je nu de optie om de opslag controleren. Op die manier kun je een gedetailleerd overzicht zien van de ruimte die er gebruikt wordt op jouw Lumia en hoeveel ruimte je nog over hebt. Ook kun je hier eenvoudig tijdelijke internet-bestanden verwijderen om wat ruimte vrij te maken. Verder zou de camera-kwaliteit iets verbeterd moeten zijn, zou er een probleem met de proximity sensor verholpen zijn (het scherm bleef zwart tijdens het bellen), de automatische helderheid zou beter moeten werken en er zijn meldingen dat de batterij wat langer mee gaat. Daarnaast zijn er nog diverse verbeteringen toegepast voor de prestaties en stabiliteit.

Als het goed is krijg je automatisch melding van de update, maar is dat niet het geval dan kun je ook handmatig zoeken. Ga op je Lumia naar ‘Instellingen‘ en vervolgens naar ‘telefoonupdates‘. In dit scherm kun je ‘controleren op updates‘ en zou je een melding moeten krijgen.

Nokia Lumia 1308 update

(klik voor groter)

De update heeft een tijdje stil gelegen. Vooral in de Verenigde Staten zou er melding gemaakt zijn van voornamelijk haperende of wegvallende verbindingen na de update. Om die reden is de update toen tijdelijk een halt toegeroepen. De problemen zijn nu waarschijnlijk weer gewoon opgelost aangezien het uitrollen weer verder gaat.

Vergelijk prijzen van verschillende Nokia Lumia’s, waaronder de Lumia 620, Lumia 820 en de Lumia 920!

Tags: , ,