Nokia brengt updates uit voor Windows Phone apps

Goed nieuws voor automobilisten die Windows Phone op een Nokia gebruiken. Het bedrijf heeft namelijk Nederlandse file-informatie geïntegreerd in hun Kaarten app voor Windows Phone, de Rijden app is bijgewerkt en Nokia OV is nu te downloaden!

Via een update is het mogelijk om in de Kaarten-app actuele files te bekijken. Overigens moet je de Kaarten-app niet verwarren met de Rijden-app, die gebruikt wordt voor navigatie. Rijden heeft overigens ook een update gekregen die wat mooie features met zich meebrengt. Zo is het na de update mogelijk om de app offline te gebruiken omdat de kaarten opgeslagen kunnen worden. Ook kun je in de Rijden app zie hoe hard je rijdt en wordt de verwachte aankomsttijd weergegeven.

Nokia RijdenEr is echter nog meer Nokia app nieuws. Nokia OV is namelijk uitgebracht voor Windows Phone. Deze app was al langer beschikbaar voor Symbian maar is nu uitgebracht voor Microsofts jonge besturingssysteem. Momenteel kun je alleen nog maar OV informatie voor Amsterdam en Rotterdam opvragen, maar volgens Nokia worden er constant nieuwe steden toegevoegd. Goed nieuws dus voor de gebruikers van Windows Phone op een Nokia want die gaan nu nóg beter voorbereid de weg op (zij het met de bus, trein of auto). Ook Symbian Belle gebruikers kunnen gebruikmaken van de nieuwe apps, al zitten die daar geïntegreerd in de Nokia Maps app. De enige app die Nederlandse Symbian Belle gebruikers niet kunnen gebruiken is de OV app.

Hier een uitleg over hoe je de software updates kunt installeren.


Tags: , , , ,