Motorola kondigt de Moto X aan

Motorola heeft een nieuw vlaggenschip-toestel aangekondigd. De Moto X moet het bedrijf weer op de kaart zetten en zal volgens het bedrijf gebruik maken van een aantal energiezuinige sensoren. Naast de Moto X zal Motorola ook andere toestellen uitbrengen.

Motorola kondigt de innovatieve Moto X aan

Motorola Moto XMotorola gaat deze zomer een aantal nieuwe smartphones lanceren. Een van die toestellen is de Moto X (voorheen bekend als de X-Phone), het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf. De Moto X moet Motorola weer op de kaart zetten en zal daarom gebruik maken van een aantal nieuwe innovaties. Zo bevat de Moto X een aantal energiezuinige sensoren die zeer weinig stroom verbruiken. Als voorbeeld wordt genoemd dat de telefoon het aanvoelt wanneer deze uit je broekzak gehaald wordt en daarop het toestel zich aanpassen. Ook past de telefoon zich aan wanneer deze zich in een auto bevindt. De Moto X bevat naast diverse sensoren ook twee processoren, al is niet helemaal duidelijk wat de toepassing daarvan is. Het enige dat Motorola-ceo Dennis Woodside heeft aangegeven is dat het voor een betere accuduur zal zorgen. De Moto X zal in de zomer uitkomen, maar een datum, de landen waar het toestel uitkomt en een prijs zijn nog niet bekend.

Naast de Moto X zal Motorola ook nog een aantal andere toestellen uitbrengen, al is daar verder niks over bekend gemaakt.

Bron: Engadget


Tags: , , , ,