Foto’s vermoedelijke iPhone 5S verschijnen online

Er zijn foto’s online verschenen van de vermoedelijke iPhone 5S. De foto’s laten een toestel zien dat sterk lijkt op de iPhone 5 maar intern is een en ander veranderd. De foto’s zijn geplaatst door MacRumors, een website die het vaker bij het rechte eind heeft gehad.

Foto’s van de iPhone 5S verschijnen online

iPhone 5S gelekte fotoMacRumors heeft foto’s online gezet van de vermoedelijke iPhone 5S. Hoe de website aan de foto’s komt is niet gezegd (alleen dat ze de foto’s ontvangen hebben) maar je kunt goed verschillende details zien van het nieuwe toestel van Apple. De meest interessante foto is de foto van de binnenkant want daaruit blijkt dat er het een en ander veranderd is:

– Het moederbord is een stukje smaller in vergelijking met het moederbord van de iPhone 5 en heeft tevens een andere layout. Een foto van een los moederbord van de iPhone 5S is eerder op het internet verschenen en komt overeen met het moederbord op de recente foto’s.
– Op de SoC (System on a Chip) is geen typenummer te zien. Bij de iPhone 5 staat er bijvoorbeeld ‘A6′ op. Het kan echter zijn dat het typenummer niet geprint is of dat het eraf gehaald is.
– Op de SoC staat 1243 wat slaat op week 43 van 2012. Het kan dus zijn dat de foto’s een vroeg prototype van de iPhone 5S tonen of dat er gewoon een oude chip gebruikt is om wat voor reden dan ook.
– De batterij heeft een typenummer dat nieuwe is dan de batterij van de iPhone 5, de capaciteit is verhoogd en er zitten nog geen certificeringslogo’s op.

De buitenkant lijkt zo op het eerste gezicht nagenoeg niet veranderd te zijn:
– De flitser heeft de vorm van een pil in plaats van een cirkel. Dit kan komen door een dual-LED-flits, iets dat de iPhone 5S zou hebben volgens geruchten.

Hoogstwaarschijnlijk wordt het dus niet meer dan een update van de iPhone 5 zoals we ook hebben gezien bij de iPhone 4 en de iPhone 4S.

Vergelijk acties van de iPhone 4 8GB, iPhone 4S 15GB en de iPhone 5 16GB

Bron: MacRumors


Tags: , ,