Is dit de budget-iPhone?

Geruchten over een goedkopere iPhone zijn er alweer een tijdje en nu is er dan ook een foto online verschenen van wat vermoedelijk die goedkope iPhone is. Jammer genoeg is alleen de achterkant te zien.

Is dit de budget-iPhone?

budget-iPhoneVoorlopig zullen we het hier even mee moeten doen, maar dit is dan vermoedelijk de budget-iPhone die Apple in de planning heeft staan. Er is overduidelijk gebruik gemaakt van plastic en afgaande op de grootte van het logo is dit model kleiner dan de iPhone 5. Dat zou kunnen betekenen dat Apple teruggaat naar de 3,5 inch schermgrootte, wat niet heel vreemd is voor een goedkoper model. De mogelijkheid voor meerdere kleuren blijft ook open vanwege het plastic omdat dat materiaal zichzelf enorm makkelijk een ander kleurtje laat aanmeten. Of de foto echt is, is nu nog onmogelijk te zeggen. Een hoesje voor een bestaande iPhone is het sowieso niet en dat is te bepalen door onder andere naar de plaatsing van de camera en flits te kijken, of naar de inkepingen aan de zijkant. Wel doet het ontwerp ons denken aan de iPhone 3GS.

Volgens de website waar de foto vandaan komt wordt er een release rond 15 oktober verwacht en een prijs van rond de 300 dollar (ongeveer 230 euro).

Bron: Tactus


Tags: , , ,