Nieuwe iPhone 5 onderdelen lekken uit

Er zijn mogelijk nieuwe onderdelen van de iPhone 5 uitgelekt die, als je ze in elkaar zet, de iPhone 5 in zijn totaliteit laten zien. De reparatiesite iLab Factory zou de onderdelen in handen hebben gekregen waarna ze de iPhone 5 geassembleerd hebben.

iPhone 5 foto’s duiken op

De foto’s van een volledig in elkaar gezette iPhone 5 zijn opgedoken op de website van iLab Factory, een Chinese reparatiesite. Die site zou onderdelen in handen hebben gekregen die gebruikt konden worden om de iPhone 5 in elkaar te zetten. In eerste instantie lijkt de vermoedelijke iPhone 5 enorm veel op de huidige iPhone 4S, maar een aantal dingen zijn toch net wat anders. Zo is het toestel wat langer, wat dunner en onderaan vinden we een kleine poort. Dit zit allemaal op één lijn met vrijwel alle eerdere geruchten.

iPhone 5 roddels smaken zout

Ook hier is het weer zo dat, ondanks dat het er behoorlijk echt uit ziet, we het met wat korrels zout moeten nemen. Bij de iPhone 4S waren er vóór het uitbrengen ook tientallen geloofwaardige geruchten die achteraf niet waar bleken te zijn. Naast dat geruchten vaak niet waar zijn is er nog een ander probleem dat opdoemt zodra er een geruchtenstroom op gang komt, namelijk teruglopende verkopen. Consumenten willen vaak het nieuwste van het nieuwste en zo ook in het geval van de iPhone. Zodra er geruchten komen over een nieuwe iPhone gaan veel consumenten dan ook wachten op de nieuwe versie. Tim Cook heeft dit fenomeen bevestigd tegenover analisten. Om de terugloop van verkopen iets in te dammen gaat Apple enorm ver met geheimhouding en het stilhouden van nieuws omtrent nieuwe geruchten. Ter compensatie is het dan wel weer zo dat Apple een product bijna direct op de markt brengt na de aankondiging.

httpv://www.youtube.com/watch?v=AyOqeDfJueM&feature=player_embedded#!

iPhone 5 achterkantiPhone 5 zijkant

Schrijf je in voor de iPhone 5 alert en ontvang een mail zodra je kunt bestellen!

Tags: , , ,