HTC werkt mogelijk aan een One-variant met Windows Phone

De HTC One doet het erg goed qua verkopen en het lijkt erop dat HTC nu de horizon wat wil verbreden. Het gerucht gaat namelijk dat HTC zou werken aan een One-variant die draait op Windows Phone 8.

Is HTC bezig met een HTC One met daarop Windows Phone 8?

HTC heeft met de HTC One na een lange tijd weer een succes van formaat te pakken. Het toestel is al meer dan 5 miljoen keer over de toonbank gegaan en reviews over het toestel zijn voornamelijk positief. Daarnaast bevat het onder andere een nieuwe Ultrapixel-camera en een nieuw design. Het is dan ook niet gek dat HTC het toestel ook uit zou willen brengen met bijvoorbeeld Windows Phone 8. De Windows Phone 8-versie van de HTC One zal overigens niet identiek zijn aan de Android-versie.

HTC One Windows Phone 8

Gaat de Windows Phone 8-versie van de HTC One er zo uit zien?

De HTC One met Windows Phone 8 zal een scherm hebben van tussen de 4 en 5 inch, vermoedelijk met een schermresolutie van 1920×1080 pixels. Die resolutie wordt pas ondersteund vanaf de GDR3-update voor Windows Phone 8. Verder bevat het toestel ook Beats Audio, de BoomSound-speakers en de Ultrapixel-camera. De HTC One die op Android draait heeft ook nog BlinkFeed als belangrijke feature maar het is onwaarschijnlijk dat die feature ook naar de Windows Phone 8-versie van het toestel komt.

De HTC One met Windows Phone 8 wordt volgens Neowin later dit jaar aangekondigd.

Vergelijk aanbiedingen van de HTC One

Bron: Neowin


Tags: , , , ,