HTC One zorgt voor hoge omzet bij HTC

HTC heeft na lange tijd weer een succes te pakken, en wel in de vorm van de HTC One. De verkoop van de One loopt erg goed waardoor de financiële cijfers er voor het bedrijf weer rooskleurig uit zien.

HTC boekt weer succes met de HTC One

HTC OneHet gaat al meer dan een jaar niet zo goed met HTC, ondanks verschillende pogingen om er weer bovenop te komen. Zo kwam HTC vorig jaar met de vernieuwde One-serie die het bedrijf uit het dal moest halen. Ondanks dat de One V, One S en One X goede toestellen waren bleef het succes uit. Later kwam HTC nog met de HTC One X+ maar ook dat toestel werd geen succes. In april werd de HTC One uitgebracht. Een nieuw design, nieuwe functies en meer innovatie en nu, twee maanden verder, weet HTC te melden dat de cijfers er weer goed uit zien!

HTC behaald hoogste omzet in bijna een jaar tijd

In mei heeft HTC de hoogste omzet behaald in bijna een jaar tijd. In totaal is er bijna 742 miljoen euro omzet gedraaid met telefoonverkopen. Het succes is waarschijnlijk vrijwel volledig te wijten aan de HTC One want die is inmiddels al meer dan 5 miljoen keer over de toonbank gegaan. De komende maanden wil HTC verder gaan bouwen aan het succes van de One, onder andere met een grotere en kleinere versie van het toestel. Ook zou er een nieuwe HTC Desire in de planning zitten, mogelijk om het lage segment te bedienen.

Bekijk aanbiedingen van de populaire HTC One!

Bron: Nu.nl


Tags: , ,