iPhone-evenement op 10 september bevestigd

Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 10 september. Eerder meldden diverse bronnen al dat op die datum de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C aangekondigd gaan worden.

10 september zal je dag opfleuren (volgens Apple)

Dinsdag 10 september, 19:00 uur, dat is wat je in je agenda moet zetten als je benieuwd bent naar waarmee Apple gaat komen die dag. Apple heeft namelijk uitnodigingen verstuurd voor die datum. De geruchten spreken al maanden over twee nieuwe iPhones: de iPhone 5S en de iPhone 5C. Mogelijk gaan die aangekondigd worden op die datum, een aanname die versterkt wordt door het design van de uitnodiging en de bijbehorende tekst:

Apple Event 10 september 2013

Op 10 september de aankondiging van de ‘fleurige’ iPhone 5C?

Op 10 september gaat Apple dus iets laten zien dat ieders dag op zal fleuren. De geruchten over een fleurige nieuwe iPhone richten zich allemaal op de iPhone 5C. Dat model zou een plastic behuizing hebben in de kleuren groen, blauw, geel, rood, wit en zwart. De kleuren die voorbij zijn gekomen in foto’s komen daarnaast overeen met de kleuren op de uitnodiging wat het gerucht kracht bij zet. Ook zijn het kleuren die je terug kunt vinden in iOS 7, de nieuwe versie van Apple’s mobiele besturingssysteem. Die nieuwe versie wordt waarschijnlijk op 10 september uitgebracht.

Meld je aan voor de iPhone 5C alert. Je krijgt dan bericht zodra het toestel te bestellen is bij de diverse webwinkels in ons systeem.

Naast iPhone 5C ook de iPhone 5S

Uiteraard zijn ook veel ogen gericht op de iPhone 5S, de update van de iPhone 5. Ook hierbij worden mogelijk nieuwe kleuren aangekondigd. Naast het gebruikelijke zwart en wit zou Apple ook een champagne-kleurige versie en een zilver-kleurige versie uitbrengen. Naast de verschillende verbeteringen op het gebied van hardware zal er volgens geruchten ook een vingerafdruk-scanner verwerkt zitten in het toestel, maar daar is niet veel over bekend.

Meld je aan voor de iPhone 5S alert. Je krijgt dan bericht zodra het toestel te bestellen is bij de diverse webwinkels in ons systeem.

Hopelijk biedt Apple op 10 september een livestream aan zodat we jou van al het laatste Apple-nieuws kunnen voorzien en op 11 september gaan we uitgebreid in op de aankondigingen.


Tags: , , , , ,