Kopers willen BlackBerry zo goedkoop mogelijk overnemen

Potentiële kopers van BlackBerry wachten mogelijk zo lang mogelijk om het bedrijf over te nemen. De reden is de prijs van BlackBerry. Door langer te wachten wordt de prijs dermate laag dat een aankoop minder riskant is.

BlackBerry wordt mogelijk voor weinig geld overgenomen

BlackBerry logo kleinHet lijkt er sterk op dat  het BlackBerry dat we nu kennen de laatste stuiptrekkingen aan het vertonen is. Geruchten over een overname blijven maar aanhouden en er zijn ook geruchten dat het bedrijf na een overname opgesplitst gaat worden. Analist Brian Blair denkt dat BlackBerry snel een overname wil realiseren. Wanneer de nieuwe kwartaalcijfers bekend worden gemaakt is de kans groot dat de prijs van BlackBerry flink gaat zakken. Potentiële kopers zouden daarom nog een of twee kwartalen willen wachten omdat BlackBerry dan een stuk goedkoper is en een minder riskante aankoop is.

Ook zouden kopers niet het bedrijf als geheel over willen nemen maar zijn ze slechts geïnteresseerd in gedeeltes. Zo zouden er bedrijven zijn die hun zinnen hebben gezet op de patenten of op de hardware. Blair denkt overigens niet dat er veel interesse is in de overname van BlackBerry 10.

Bekijk acties van BlackBerry telefoons op GSMacties.nl!

Bron: BGR.com


Tags: , ,