Video demonstreert BlackBerry Messenger voor Android

Er is een video op Youtube geplaatst waarin BlackBerry Messenger voor Android getoond wordt. Naast een Android-versie zal er ook een iOS-versie uitkomen maar daar is geen video van. De functies zullen waarschijnlijk wel hetzelfde zijn op alle platformen.

Video toont BlackBerry Messenger voor Android

BlackBerry Messenger AndroidDe video is eerst online gezet op het BlackBerryOS-blog (een fanblog) maar die is op aandringen van BlackBerry offline gehaald. De video staat wel nog op Youtube (al is nog maar de vraag voor hoelang). Hoe BlackBerryOS aan het installatiebestand van BlackBerry Messenger voor Android is gekomen is niet vermeld.

De video laat zien hoe de app op Android werkt en hoewel de app nog in beta is zou het volgens BlackBerryOS wel al goed werken. Qua functionaliteit zijn de versies van BlackBerry 10 en Android redelijk gelijk aan elkaar. Ook zal het mogelijk zijn contactpersonen te importeren via NFC. Wanneer de software uitgebracht wordt is nog niet duidelijk maar BlackBerryOS spreekt over een release deze maand.

De onderstaande laat BlackBerry Messenger zien terwijl het draait op de HTC First, wat een budget-toestel is. Ondanks de mindere hardware zou de app echter wel gewoon goed draaien.

Bron: BlackBerryOS


Tags: , , , ,