LG toont flexibele accu

LG heeft een accu gepresenteerd. Niet zomaar een accu maar eentje die je kunt buigen én in de knoop kunt leggen! Niet dat je snel een knoop in je accu zult leggen maar het laat wel goed zien hoe flexibel de accu is.

LG laat kabel-accu zien

LG heeft een flexibele accu gepresenteerd. De nieuwe accu is ontwikkeld door LG Chem, een afdeling van LG die zich onder andere bezighoudt met de ontwikkeling van accu’s. De flexibele accu die nu gepresenteerd is heeft de vorm van een kabel en is de eerste in zijn soort. Volgens LG gedraagt de accu zich hetzelfde als een normale kabel en kan hij goed gebruikt worden voor draagbare elektronica, mede doordat de accu niet warm wordt vanwege het lage vermogen.

kabel accuHoewel er al een werkend prototype is van de buigbare accu zal hij nog niet snel zijn weg vinden naar consumenten-elektronica. Massaproductie van deze accu kan nog een paar jaar duren.

Naast flexibele accu heeft LG ook een gebogen accu

LG heeft naast de flexibele accu ook een gebogen accu gemaakt, mogelijk om te gebruiken in de nog niet aangekondigde LG Z/LG Flex. Als het goed is zien we deze maand nog meer van een van ’s werelds eerste gebogen smartphones.

Gebogen LG smartphone conceptBron: Tweakers.net


Tags: , , , ,