Nederlanders kiezen vaker voor goedkope providers

De grotere en vaak duurdere providers in Nederlanders trekken steeds minder klanten, terwijl de kleinere providers juist meer klanten trekken, mogelijk vanwege de aantrekkelijke prijzen.

Goedkope providers populair bij Nederlanders

providersIn Nederland hebben we diverse providers waar je uit kunt kiezen, maar slechts drie daarvan hebben een eigen netwerk: T-Mobile, Vodafone en KPN. Die drie zijn vaak echter wel het duurste, terwijl andere providers op hun netwerken abonnementen meestal voor lagere prijzen aan kunnen bieden. Zo zit Tele2 op het netwerk van T-Mobile maar diens abonnementen zijn scherper geprijsd. Niet gek dan dat Tele2 het afgelopen jaar het klantenbestand zag groeien. Ook andere virtuele providers winnen aan populariteit, uiteraard ten koste van de populariteit van de grote providers. Zo is bijvoorbeeld hollandsnieuwe erg voordelig geprijsd in vergelijking met diverse andere providers.

Vergelijk abonnementen met een smartphone. Je hebt al een abonnement met telefoon voor iets meer dan €12 per maand!

Naast abonnementen met een telefoon kun je uiteraard ook een abonnement afsluiten zonder telefoon, en dat doen steeds meer Nederlanders. Veel providers bieden sim-only aan, welke je vaak af kunt sluiten voor een maand, een jaar of twee jaar. Momenteel heeft een derde van de Nederlanders een sim-only-abonnement waarbij de telefoon dan los bijgekocht wordt.

Vergelijk sim-only aanbiedingen!

Bron: Tweakers.net


Tags: , , , ,