T-Mobile kampt met storingen

T-Mobile kampt momenteel met een aantal langdurige storingen als gevolg van de storm van gisteren. Veel klanten in diverse regio’s kunnen al 24 uur niet meer bellen, sms’en en internetten.

T-Mobile heeft kapotte masten als gevolg van de storm

T-Mobile logoGisteren ging Nederland gebukt onder een zeer zware storm. Vooral kustprovincies werden zwaar getroffen. Als gevolg van die storm heeft T-Mobile momenteel last van een aantal storingen. Diverse masten zijn beschadigd geraakt waardoor mobiel verkeer niet of nauwelijks meer mogelijk is.

De getroffen regio’s zijn Hoogeveen, Dokkum, Stedum en Vlieland. Hierdoor zijn in totaal 15.000 klanten getroffen. Die klanten kunnen in veel gevallen niet meer bellen, sms’en en internetten. Vandaag is T-Mobile begonnen met reparatiewerkzaamheden maar durft niet te zeggen wanneer het allemaal opgelost zal zijn. “Het heeft onze prioriteit en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen“, aldus woordvoerder Michael Vos tegen Nu.nl.

Voor nu lijkt alleen T-Mobile last te hebben van storingen. KPN zegt geen problemen te ondervinden en Vodafone is nog aan het onderzoeken of er storingen zijn.

Bron: Nu.nl


Tags: , , , , , ,