Motorola presenteert de Moto G

Motorola heeft een goedkope variant van de Moto X gepresenteerd. De Moto G is een kleurrijke telefoon met nette specificaties en zal in de verkoop gaan voor rond de 200 euro. Vanaf morgen moet het toestel te bestellen zijn.

Motorola presenteert de Moto G


De Moto G dook de afgelopen tijd al een paar keer op in gelekte foto’s en gelekte informatie maar nu is het toestel officieel wereldkundig gemaakt door Motorola. Bij de Moto G is het mogelijk de achterkant te verwisselen en zelf flipcovers bij te bestellen. Op die manier kun je gemakkelijk de kleur van het toestel aanpassen naar je eigen smaak.

Motorola Moto G 01 Motorola Moto G 03Het toestel heeft een 4,5 inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. De processor is een Snapdragon 400 van Qualcomm, wat een quadcore is met een snelheid van 1,2GHz. De behuizing is voorzien van een coating tegen spatten en er zit een 2070mAh-accu in. Op het toestel staat Android 4.3 en zal in januari een update naar Android 4.4 krijgen.

Motorola Moto G 02De prijs van de Moto G zal rond de 200 euro liggen en dat is een erg nette prijs, kijkende naar de specificaties. Aanstaande donderdag komt het toestel uit in Europa en Motorola heeft bekendgemaakt dat ook Nederlanders het toestel kunnen kopen!

Meld je aan voor de alert en je krijgt een mail zodra er acties zijn!

Tags: , , , ,