Gerucht: Motorola Moto G voor 230 euro te koop?

Aanstaande woensdag zal Motorola de goedkope Moto G aankondigen. Het toestel moet de tegenhanger zijn van de duurdere Moto X. Of het toestel naar Nederland komt is nog niet duidelijk maar de kans is wel aanwezig.

Moto G komt op 14 november uit voor 160 pond

Moto G persfotoDe Motorola Moto G zal op 13 november aangekondigd worden en zal zich richten op de budgetmarkt. Er heeft heel kort een pagina online gestaan op Amazon.co.uk met een datum en korte beschrijving. “Dit product wordt uitgebracht op 14 november, 2013” en daaronder de volgende beschrijving: “Moto G is ontworpen voor alle dingen die jij wilt doen. Foto’s maken en delen, video’s kijken, scores checken, navigeren, muziek luisteren, en ga zo maar door. Moto G biedt je ook keuze. Verschillende achterkantjes die je kunt verwisselen om je unieke stijl te laten zien en meer dan een miljoen apps in Google Play om zo je eigen mobiele ervaring te kunnen maken. Elk detail is precies zoals jij het wil.”

De prijs die op de pagina stond was 159,99 pond, omgerekend iets meer dan 190 euro. Inclusief 21 procent btw kom je dan uit op 230 euro voor de 16GB-versie van de Moto G. Het is echter nog onbekend of de Moto G ook naar Nederland komt. Motorola brengt veel van hun toestellen niet uit in Nederland en veel van de toestellen blijven vaak exclusief voor de Verenigde Staten. De Moto G komt echter naar Groot Brittannië toe dus de mogelijkheid bestaat dat het toestel ook aan de andere kant van de Noordzee verkrijgbaar zal zijn.

Qua specificaties is de Moto G een mooi toestel, zeker voor de prijs van 160 pond. Er zit een Snapdragon 400-processor in, een 4,5 inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels, 8GB of 16GB aan opslag, 1GB werkgeheugen en Android 4.4. Net als bij de Moto X is het mogelijk de achterkant te verwisselen.

Bron: AndroidOS.in


Tags: , , , ,