Gerucht: Microsoft wil Samsung 1 miljard dollar betalen voor maken Windows Phone-toestellen

Volgens geruchten zou Microsoft 1 miljard dollar geboden hebben aan Samsung voor het maken van Windows Phone-toestellen. Het laatste toestel van Samsung dat draait op Windows Phone kwam vorig jaar uit.

Microsoft wil Samsung overhalen met Windows Phone aan de slag te gaan

Samsung Ativ toestellen

Mogelijk is dit wat Microsoft wil. Samsung die vol trots een heel scala aan Windows Phone-toestellen toont aan de wereld.

Stel je hebt enorm veel geld en je wilt een product aan de man brengen, dan zet je alles op alles om dat product tot een succes te maken toch? Eerder bood Microsoft een flinke som geld aan Nokia voor het maken van Windows Phone-toestellen en nu zou de technologie-gigant hetzelfde gedaan hebben bij Samsung. Microsoft heeft Samsung volgens een gerucht maar liefst 1 miljard dollar geboden voor het maken van Windows Phone-toestellen. Het gerucht is afkomstig van Eldar Murtazin en deze persoon heeft wel vaker geruchten naar buiten gebracht die later waar bleken te zijn.

Nog wat ‘goed’ nieuws van Microsoft. Het bedrijf is in gesprek met Samsung en biedt 1 miljard dollar voor ondersteuning om Windows Phone-toestellen te produceren.”

Zowel Samsung als Microsoft hebben nog niet gereageerd op het gerucht. Het is overigens wel alweer even geleden dat Samsung wereldwijd een Windows Phone-toestel heeft uitgebracht. De Ativ S is alweer van december vorig jaar. In juni van 2013 is wel nog de Ativ S Neo uitgebracht maar die is niet naar Europa gekomen.

Bron: Twitter


Tags: , , , ,