Samsung brengt de Galaxy S5 uit

Samsung heeft zijn nieuwe vlaggenschipmodel vandaag uitgebracht. De Samsung Galaxy S5 is al een tijdje te bestellen maar ligt sinds vandaag ook in de schappen en wordt geleverd bij de mensen thuis.

De Samsung Galaxy S5 sinds vandaag leverbaar

Vanaf vandaag is de Galaxy S5 officieel leverbaar in Nederland. Het toestel heeft een prijs van rond de 650 euro en diverse providers en winkels hebben acties gehouden op diverse locaties in het land. Het toestel was al een tijdje te bestellen maar wordt sinds vandaag dus uitgeleverd.

De Samsung Galaxy S5 is vanaf vandaag leverbaar. Check de acties van dit toestel en wie weet heb jij binnenkort ook dit paradepaardje van Samsung in huis!

Wat zeggen de internationale reviews over de Galaxy S5?

Samsung Galaxy S5De reviews druppelen inmiddels ook binnen. Techradar zegt dat de Galaxy S5 een solide maar weinig indrukwekkende smartphone. Al het noodzakelijke is aanwezig maar veel meer dan dat ook niet. “Als je een Samsung-fan bent dan moet je deze telefoon absoluut kopen. Als je niet vast zit aan een merk, dan zijn er betere keuzes“, aldus de review op Techradar.

ZDNet.be zegt over de Galaxy S5 dat de functies niet baanbrekend zijn, maar dat je niet kunt verwachten dat er elk jaar baanbrekende nieuwe functies toegevoegd worden. Volgens de review is de Galaxy S5 momenteel het allerbeste maar voor een betere prijs/kwaliteit verhouding kun je beter naar de 200 euro goedkopere LG G2 kijken.

Trusted Reviews vindt de Galaxy S5 een goede opvolger van de Galaxy S4. Het toestel heeft niet de stijl die sommige concurrenten wel hebben, maar op andere punten compenseert de Galaxy S5 dan meer dan voldoende en het scherm is werkelijk prachtig, aldus Trusted Reviews.

Als laatste kijken we naar PC Mag en zij vinden de Galaxy S5 de snelste, meest functionele smartphone die je momenteel kunt krijgen. Het beste scherm, de beste wifi-prestaties, de beste camera op een Android (alleen de PureView-smartphones van Nokia zijn beter) en het is een leuker toestel dan de vorige modellen.

De meeste reviews die we hebben gezien zijn het er over eens dat de Galaxy S5 het beste is wat je momenteel kunt krijgen en de cijfers zitten dan ook grotendeels rond de 9, met een enkele 8 en zelfs een 10! Vooral het scherm krijt veel lof in de reviews en ook de batterijduur zou erg goed zijn.


Tags: , , , ,