Samsung Galaxy S4 aangekondigd

Samsung heeft zojuist de Samsung Galaxy S4 aangekondigd tijdens zijn eigen Unpacked 2013 evenement in New York. Qua design komt hij sterk overeen met de Galaxy S3 maar onder de motorkap is het nodigde veranderd.

Samsung Galaxy S4 aangekondigd

Galaxy S4Samsung heeft tijdens zijn eigen Unpacked 2012 (Episode 1) evenement in New York de Samsung Galaxy S4 aangekondigd. Hij lijkt veel op de Galaxy S3 maar er is toch het nodige veranderd. Zo heeft hij een 5 inch 1080p-scherm, is hij dunner, en gemaakt van polycarbonaat. Hij is wereldwijd te gebruiken op 4G LTE-netwerken en bevat functies als Smart Scroll en Smart Pause, waar al eerder in geruchten over bericht is. Net als de HTC One bevat de Samsung Galaxy S4 een infrarood-sensor waardoor je hem kunt gebruiken als afstandsbediening.

De Samsung Galaxy S4 heeft daarnaast temperatuur- en vochtigheid-sensoren aan boord, een 13 megapixel camera op de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, 2GB werkgeheugen en er is de keuze uit 16, 32 of 64GB opslaggeheugen.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy S4 alert en blijf op de hoogte van acties!

Morgen wijden we een uitgebreid artikel aan de Samsung Galaxy S4 inclusief alle nieuwe functies. Ook proberen we de volledige persconferentie te plaatsen indien die dan online staat.


Tags: , ,