Samsung Galaxy K Zoom officieel aangekondigd

Samsung heeft de Galaxy K Zoom officieel aangekondigd. Het is in feite de opvolger van de Galaxy S4 Zoom en heeft een design dat sterk doet denken aan de Galaxy S5. Het paradepaardje van het toestel is de 20,7-megapixelcamera met optische zoom.

Samsung kondigt de Galaxy K Zoom aan

Samsung Galaxy K Zoom lensBij een nieuwe Galaxy S-model horen natuurlijk extra modellen en het eerste extra model van de Galaxy S5 is nu aangekondigd, alleen draagt het die naam niet. De Galaxy K Zoom is in feite de Galaxy S5 Zoom maar met een andere naam. Deze smartphone, die eigenlijk een camera is met de optie te kunnen bellen, heeft een 20,7-megapixelcamera aan boord met 10x optische zoom, een Xenon-flits en optische beeldstabilisatie. Een dergelijke camera zie je normaal ook in compactcamera’s.

De verdere specificaties zijn een 4,8 inch-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels, een 1,3GHz quadcore-processor bijgestaan door een 1,3GHz dualcore-processor, 2GB werkgeheugen en 8GB opslag (uitbreidbaar via MicroSD). Het toestel draait op Android 4.4 en er is een 2430mAh-accu aan boord. Qua design doet de Galaxy K Zoom sterk denken aan een combinatie tussen de Galaxy S3 en de S5. De voorkant doet namelijk meer aan de Galaxy S3 denken terwijl de achterkant meer weg heeft van de Galaxy S5.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy K Zoom alert en ontvang een mail zodra er acties zijn met dit toestel!

Wanneer het toestel uit gaat komen en hoeveel het gaat kosten is nog niet bekendgemaakt.

Samsung Galaxy K Zoom specificaties


Tags: , , , , ,