Samsung onthult 29 april opvolger Galaxy S4 Zoom

Samsung heeft bekendgemaakt dat het op 29 april een nieuwe telefoon zal onthullen. Vermoedelijk gaat het om de Samsung K Zoom, wat de opvolger is van de Samsung Galaxy S4 Zoom.

Samsung gaat 29 april de K Zoom aankondigen

Samsung Kapture the MomentGisteren lekte een foto uit van een nog onbekende Samsung-telefoon. Het toestel heeft momenteel twee nemen: Galaxy S5 Zoom en de K Zoom. Vermoedelijk gaat die tweede naam het worden aangezien Samsung in de aankondiging ‘Kapture the moment’ heeft staan met daarnaast een grote ‘K’. Die tekst hint ook sterk naar een telefoon die gefocust is op de camera.

Samsung K Zoom gelektDe Samsung K Zoom zou een 4,8 inch-scherm hebben met een resolutie van 1280×720 pixels. Er is een Exynos 5-processor aanwezig en 2GB werkgeheugen. De camera beschikt over 20,2 megapixels met 10x optische zoom en een Xenon-flits. Er zou ook optische beeldstabilisatie aanwezig zijn evenals wat andere nog onbekende functies. Het is nog niet bekend wanneer de Samsung K Zoom uit gaat komen en wat hij gaat kosten, maar dat zullen we vast en zeker op 29 april te horen krijgen van Samsung.

Meld je nu aan voor de Galaxy K Zoom alert en blijf op de hoogte van acties!

Tags: , , , , ,