Spotify krijgt een nieuw uiterlijk

Spotify heeft bekendgemaakt dat het uiterlijk op alle platformen gaat veranderen. Het uiterlijk wordt donkerder en zal een stuk intuïtiever moeten werken. Ook zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd.

Spotify krijgt een nieuw donker uiterlijk

Spotify zwart uiterlijkHet nieuwe uiterlijk van Spotify zal de komende weken uitgerold worden en moet beschikbaar worden voor alle platformen. Door het nieuwe uiterlijk zal het programma meer gestroomlijnd worden en functies zijn verbeterd. Behalve dat alles donkerder is zijn de icoontjes ronder en tijdens het luisteren naar een album is er een gloed te zien onderaan het scherm.

Een van de nieuwe functies is ‘Jouw Muziek’. Daarin kun je je muziek rangschikken op basis van artiest of album. Muziek kun je in die map plaatsen door op het plus-teken te drukken dat naast een nummer staat. Ook worden er in de nieuwe Spotify-versie afspeellijsten aangeraden op basis van locaties, tijd van de dag en jaargetijde. Op die manier zul je altijd een afspeellijst aangeraden krijgen die perfect past bij een bepaalde dag.

Vanaf vandaag wordt de update uitgerold naar iOS, de desktop-app en de webapplicatie. In de komende weken zullen andere platformen volgen.


Tags: , , , ,