Motorola kondigt de Moto E aan

Motorola heeft vandaag de Motorola Moto E aangekondigd, een goedkope smartphone met Android 4.4 en een prijskaartje van iets meer dan 100 euro. Daarnaast is ook aangekondigd dat er een nieuwere versie van de Moto G komt.

Motorola kondigt de Moto E aan

Motorola Moto E persfotoDe Motorola Moto E heeft een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960×460 pixels en is voorzien van Gorilla Glass. De processor is een Snapdragon 200, wat een dualcore-processor is met een snelheid van 1,2GHz. Verder is er 1GB werkgeheugen en 4GB opslag aanwezig. Ook is het mogelijk de opslag uit te breiden met een MicroSD-kaartje. Op de Moto E staat Android 4.4.2 en Motorola heeft beloofd het toestel regelmatig te updaten. De camera aan de achterkant beschikt over 5 megapixels en aan de voorkant zit geen camera, mogelijk om kosten te besparen. De accu heeft een capaciteit van 1980mAh.

Ergens in de komende weken zal de Moto E uit komen voor een adviesprijs van 119,95 euro.

Meld je aan voor de Motorola Moto E alert en je krijgt een mailtje zodra er acties zijn in combinatie met dit toestel!

Motorola Moto G van 4G en MicroSD-kaartslot voorzien

Naast de aankondiging van de Moto E is ook bekendgemaakt dat de Moto G vernieuwd is. Voortaan zal het toestel beschikken over de mogelijkheid verbinding te maken met 4G-netwerken en er is een MicroSD-kaartslot toegevoegd aan het toestel. Verder zijn de specificaties gelijk gebleven. Wanneer de vernieuwde Moto G verkocht gaat worden is niet bekend maar dat zal nooit lang duren waarschijnlijk.


Tags: , , , ,