Gerucht: Motorola komt met spotgoedkope Moto E

Motorola werkt naar verluid aan de Moto E. De Moto E is bedoeld voor de budgetcategorie en moet nog minder gaan kosten dan de al zeer goedkope Moto G.

Motorola komt binnenkort met goedkope Moto E

Motorola Moto EEr zijn foto’s opgedoken van de Motorola Moto E, een toestel dat een tijdje rondzwerft in het land der geruchten. Maar nu de vermoedelijke aankondiging dichterbij komt verschijnen er ook meer details over het toestel. De Moto E zal een 4,3 inch-scherm hebben en een 1,2GHz dual-core processor. Er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 4GB opslag (uitbreidbaar met MicroSD). De enige camera die aanwezig is zit op de achterkant en heeft een resolutie van 5 megapixels.

Motorola Moto E kleurtjesDe Moto E draait op Android 4.4 en krijgt gegarandeerd de volgende grote Android-update. De kleuren waarin de Moto E verkrijgbaar zal zijn, zijn Black, Turquoise en Lemon. Daarnaast zou Motorola standaard drie covers meeleveren zodat je kunt variëren met de kleurtjes. Morgen zou het toestel aangekondigd moeten worden en de verwachte prijs ligt ergens rond of zelfs onder de 100 euro.

Wil je op de hoogte blijven van Moto E acties? Meld je dan aan voor de alert en je ontvangt een mail zodra er acties van het toestel zijn!

Bron: GSMArena


Tags: , , , ,