Spotify voor Windows Phone 8 krijgt langverwachte update

Spotify heeft zijn app voor Windows Phone 8 geüpdatet en dat werd volgens veel gebruikers ook wel eens tijd. De app liep qua functionaliteiten enorm achter op de versies van Android en iOS en bevatte daarnaast enkele bugs.

Spotify voor Windows Phone 8 krijgt langverwachte update

Spotify voor Windows Phone kwam in juli officieel uit maar loopt al sinds het begin achter op de versie van Android en iOS. Veel functies ontbraken, waaronder de populaire radio-functie. Dat is nu voorbij want de app is geüpdatet. De radio-functie is nu beschikbaar, evenals de mogelijkheid nieuwe muziek te ontdekken in Discover, er is nu een betere audio-kwaliteit beschikbaar én het design heeft een update gekregen.

Spotify WP8 updateSpotify WP8 update 02Wat echter wel nog mist is de mogelijkheid voor gratis gebruikers om de app te gebruiken. Hiermee loopt de Windows Phone-app nog altijd achter op de andere versies maar Spotify heeft eerder al aangegeven dat die functionaliteit er wel aan zit te komen. Verwacht binnenkort dus nog een update voor de extra functies die nu nog missen.

Ga op je Windows Phone-toestel naar de Store, zoek naar Spotify en haal snel de update binnen!

Reviews over vorige Spotify-versie niet bepaald positief

Zoals gezegd was de Spotify-app dringend toe aan de update en dat blijkt ook wel uit de reviews in de Windows Phone Store:

Nog steeds geen update terwijl Android en IOS de app vrijelijk kan gebruiken. Schandalig. Indien de app ook vrij is voor WP zitten er 4 sterren er dik in.”

De irritatie die dagelijks ontstaat bij het niet kunnen afspelen is te groot om er een voldoende voor te geven. Heb ik op mijn iPhone nooit last van gehad, dus kan iemand de ontwikkelaar een schop onder zijn hol geven?”

Mis veel functies. Oa kan je een playlists niet hernoemen. Zie de app ook op ios en android. Daar is deze app een lachertje bij. ”

Een leuke app, voor de premium gebruiker. Werkt snel op mijn Ativ S, maar de app is onbetrouwbaar en crasht vaak, onoverzichtelijk en heel eerlijk gezegd: het ziet er goedkoop uit. Jammer Spotify en Microsoft… Gemiste kans.”

En dat is slechts een kleine greep uit de gigantische bak met negatieve reviews, en de negatieve reviews zijn niet van de afgelopen weken. Het werd dus hoog tijd dat Spotify er wat aan deed.


Tags: , ,