T-Mobile verhoogt downloadsnelheid naar 15Mbit/s

T-Mobile heeft bekendgemaakt dat de maximale downloadsnelheid verhoogd gaat worden naar 15Mbit/s. Abonnees betalen niets extra’s voor de verhoging en alle voorwaarden blijven gelijk.

T-Mobile verhoogt downloadsnelheid naar 15Mbit/s

T-Mobile logoKlanten van T-Mobile krijgen in de komende weken een snelheidsverhoging. Momenteel zijn er nog een miljoen T-Mobile-klanten die nog onder de 15Mbit/s zitten qua downloadsnelheid. Die klanten zullen dus sneller internet krijgen. De verhoging geldt overigens niet voor prepaidklanten.

De nieuwe snelheid zal uiterlijk eind juli doorgevoerd zijn en klanten die voorzien zijn van de hogere snelheid zullen worden geïnformeerd. Wel geeft T-Mobile aan dat niet alle klanten gebruik zullen kunnen maken van de snelheid. Je telefoon moet namelijk beschikken over 4G of een snellere 3G-variant zoals HSDPA. De meeste telefoons beschikken sowieso over HSDPA en 4G zie je ook steeds meer.

Naast de verhoogde downloadsnelheid zal ook de uploadsnelheid verhoogd worden en wel naar 3Mbit/s. Buiten de gewijzigde snelheden zal er niks veranderen en ook de voorwaarden blijven hetzelfde. Klanten behouden hun datalimiet en buiten het datalimiet geldt nog steeds een verlaagde snelheid (64kbit/s).

Bekijk T-Mobile aanbiedingen bij diverse webwinkels!

Bron: Tweakers


Tags: , , , , , ,