iPhone 6 populairder dan eerdere iPhones

Tot nu toe is iedere iPhone populairder gebleken dan zijn voorganger en het is niet veel anders met de iPhone 6. Onder andere bij AT&T in de Verenigde Staten zou de vraag naar de iPhone 6 hoger zijn dan vorig jaar bij de iPhone 5S, of zelfs bij de iPhone 5.

iPhone 6 populairder dan zijn voorgangers

iPhone-6Een nieuwe iPhone betekent bijna automatisch verkooprecords en dat zal bij de iPhone 6 mogelijk niet anders zijn. Iemand van AT&T zegt dat de vraag naar de iPhone 6 hoger is dan wat ze vorig jaar zagen bij de iPhone 5S en iPhone 5C of het jaar daarvoor bij de iPhone 5.

Apple zegt heeft gezegd dat er een recordaantal bestellingen gedaan is na dat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus besteld konden worden. Er zijn door Apple echter geen cijfers genoemd. Wel heeft Apple bekendgemaakt dat het bedrijf verwacht 80 miljoen iPhone 6- en iPhone 6 Plus-toestellen te verkopen tegen het einde van 2014.

De iPhone 6 Plus is overigens slechter verkrijgbaar dan de iPhone 6 en in de Verenigde Staten is er momenteel een wachttijd van vier weken.

Volgens analisten kunnen de nieuwe iPhones erg positief uit pakken voor Apple omdat ze nu toestellen met schermen van 3,5 inch tot en met 5,5 inch in het assortiment hebben. Ook zou een release in China cruciaal kunnen zijn voor het succes van Apple, maar er is voor dat land nog geen datum bekendgemaakt.

Bekijk acties van de iPhone 6! Wil je wat groters? Dan is de iPhone 6 Plus misschien wat voor je !

Bron: Pocketnow & MacRumors

 


Tags: , , , , , ,