Rovio toont gameplaybeelden van Angry Birds: Transformers

Rovio heeft de eerste gameplaybeelden vrijgegeven van de nieuwste telg in de Angry Birds-reeks. Angry Birds: Transformers haakt in op de populaire Transformers-filmserie en wijkt af van het standaard Angry Birds-concept.

Angry Birds: Transformers versmelt werelden van Angry Birds en Transformers

Angry-Birds-TransformersGeen katapulten meer en geen standaard vogeltjes en varkentjes meer. In Angry Birds: Transformers zullen de personages voorzien worden van transformerende robotpakken en moeten ze al rennend en schietend tegenstanders uitschakelen.

In Angry Birds: Transformers nemen de Autobirds (gebaseerd op de Autobots) het samen met de Deceptihogs (gebaseerd op de Decepticons) op tegen de EggBots. De iconische rode Angry Bird doet erg denken aan Optimus Prime, de voorman van de varkens lijkt op Lockdown en de gele vogel heeft wat weg van Bumblebee. Alle personages kunnen transformeren in auto’s, motoren en zelfs dino’s. Eenmaal je personage gekozen moet je rennen, rijden, springen en schieten om door het spel heen te komen.

v

Vanaf 15 oktober is de game verkrijgbaar voor iOS-apparaten en op 30 oktober komt het spelletje uit voor Android. De game komt ook uit op Windows Phone, maar daar is nog geen datum voor genoemd. Het is nog niet bekend of de game geld moet gaan kosten of dat er microtransacties aanwezig zijn.


Tags: , , , , , ,