LG G3-update zorgt voor betere ervaring

LG begint deze week met het uitrollen van een relatief kleine update voor de G3 die ervoor moet zorgen dat vooral de interface soepeler moet zijn. Veel gebruikers klaagden over een slecht reagerende interface.

LG-G3-S_01De software van de LG G3 zou niet helemaal lekker werken waardoor vooral de interface niet helemaal soepel loopt en slecht reageert. Om dat probleem aan te pakken wordt de relatief kleine update uitgerold. Volgens LG zou het probleem na de update zo goed als opgelost zijn.

De update heeft een grootte van 174MB en versienummer V10l-IND-XX. In India, Thailand en enkele Europese landen is de update inmiddels beschikbaar maar in Nederland moeten we nog iets langer wachten.

Wanneer de update beschikbaar is ontvang je een melding op je telefoon en daarna is het een kwestie van downloaden, de update starten en dan zou alles een stuk beter moeten werken!

Vergelijk aanbiedingen van de LG G3!

Tags: , , , , ,