Galaxy S6 mogelijk al aangekondigd in januari

Mogelijk gaat Samsung de Galaxy S6 al in januari aankondigen. Normaal wordt een dergelijk toestel rond het Mobile World Congress aangekondigd, dat in maart plaatsvindt. In januari vindt de Consumer Electronics Show plaats in Las Vegas.

SamsungDe Zuid-Koreaanse krant Chosun Ilbo maakt melding van dit gerucht en zegt dat Samsung een persconferentie houdt op 5 januari op de beurs in Vegas. Daarmee vindt de aankondiging van een nieuw Galaxy S-toestel een stuk eerder plaats dan normaal. Wat wij ons dan direct afvragen: als de Galaxy S6 al in januari aangekondigd wordt, komt het toestel dan ook eerder uit?

Eerder was er het gerucht dat Samsung voor de Galaxy S6 mogelijk opnieuw aan de tekentafel zou gaan, maar het was niet bekend wat er zou gaan veranderen. Mogelijk gaat het design op de schop en misschien wil Samsung meer unieke features toevoegen. De Galaxy S6 krijgt mogelijk een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels, 3GB werkgeheugen, minimaal 32GB opslag en een 20-megapixelcamera. Ook zou er een Edge-veriant uitgebracht worden van het toestel.

Bron: Nu.nl

 


Tags: , , ,