Samsung kondigt Galaxy Alpha van leer aan

Samsung heeft een speciale leren variant van de Galaxy Alpha aangekondigd. Voordat je meteen heel enthousiast wordt: ze worden in een beperkte oplage uitgebracht en de release is exclusief voor Frankrijk.

De Samsung Galaxy Alpha is een toestel van Samsung dat speciaal ontworpen is met het oog op een premium design. Omdat design wat kracht bij te zetten is er een speciale versie aangekondigd, namelijk eentje met een leren achterkant.

Leren-Galaxy-AlphaEr zijn in totaal vier leren versies die worden verkocht in samenwerking met de Franse modemerken Free Lance en Jean-Baptiste Rautureau. De leren covers zijn handgemaakt, voorzien van een certificaat van authenticiteit en ze zijn voorzien van een uniek nummer. Van elke variant worden er slechts 100 geproduceerd, wat het natuurlijk zeer exclusief maakt. Op de website van Samsung staat het volgende over deze speciale versie: “Deze op maat gemaakte covers voor de Galaxy Alpha werden handgemaakt in de workshop van Rautureau in Vendée en zijn een getuigenis van het uitstekende werk van de Franse ambachtslieden. Genummerd en vergezeld van een certificaat van echtheid en door Guy Rautureau zelf ondertekend. De twee kleuren, grijs en bruin, zijn gewijd aan mannen en zullen u verleiden.”

Verder staat er op de website van Samsung nog het volgende: “Uit deze combinatie van complementaire expertise is een gelimiteerde editie geboren met vier verschillende covers die delicate materialen combineren: leer en metaal. Het leer dat gebruikt wordt is zorgvuldig uitgekozen uit de beste kwaliteit leer en het past perfect bij de metalen rondingen van de Galaxy Alpha.”

Nu is een dergelijk exclusief design vaak gekoppeld aan een absurd hoge prijs maar in dit geval valt het mee. De speciale edities kosten namelijk maar 100 euro meer dan de normale Galaxy Alpha, namelijk 649 euro. Samsung verkoopt de toestellen alleen in Frankrijk en de verkoop loopt via de webwinkel van Samsung. Of je het toestel ook in de webshop kunt bestellen vanuit Nederland weten we niet.


Tags: , , ,