Galaxy S5 naar Android 5.0 te updaten in Nederland

Samsung lijkt begonnen te zijn aan de uitrol van de Android 5.0-update voor de Samsung Galaxy S5 in Nederland. Vorige week was Samsung al begonnen aan een kleine uitrol maar nu is de brede uitrol van start gegaan.

lollipopSinds vorige week kunnen mensen met een Vodafone-versie van de Galaxy S5 hun toestel al updaten naar Android 5.0 en niet veel later volgde ook de T-Mobile-toestellen. Deze week is de update echter ook beschikbaar voor mensen met een unbranded variant (een variant van een toestel waar geen provider aan verbonden is).

Samsung is bezig met de uitrol van de update sinds december en nu is Nederland aan de beurt om de nieuwste Android-versie te kunnen installeren op de Galaxy S5. Als je een Galaxy S5 hebt dan krijg je automatisch een melding dat je de update kunt installeren maar je kunt ook handmatig controleren op de update. Je kunt dat doen door naar ‘Instellingen‘ te gaan en dan naar ‘Over de telefoon‘ en vervolgens naar ‘Systeemupdates‘. Je kunt daar handmatig controleren of er een update beschikbaar is en deze vervolgens downloaden en installeren. We raden wel aan de update alleen te downloaden als je verbonden bent met een wifi-verbinding of wanneer je een hele grote databundel hebt. De update heeft namelijk een flinke grootte!

Bron: Androidworld


Tags: , , , , ,