Microsoft Lumia 535 vanaf deze week leverbaar

De Microsoft Lumia 535 is vanaf deze week leverbaar. Het goedkope toestel draait op Windows Phone 8.1 en is de eerste Lumia die de merknaam Microsoft draagt. Het toestel is al gratis bij enorm goedkope abonnementen.

De Lumia 535 is nu leverbaar! Vergelijk direct de prijzen van de Lumia 535 inclusief diverse abonnementen.

Microsoft-Lumia-535De Lumia 535 heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 540×960 pixels en de processor in het toestel is een Snapdragon 200. Dit is een quad-core processor met een snelheid van 1,2GHz. Verder is er 1GB werkgeheugen aanwezig, 8GB opslag en je kunt er een MicroSD-kaartje in plaatsen om de opslag uit te breiden.

Achterop zit een 5-megapixelcamera (met flits) en voorop zit ook een 5-megapixelcamera. De accu heeft een capaciteit van 1905mAh.

Qua specificaties lijkt de Lumia 535 veel op de Lumia 520. In tegenstelling tot de Lumia 520 beschikt de Lumia 535 echter over een frontcamera, 1GB werkgeheugen in plaats van 512MB, een grotere accu en het scherm is wat groter (inclusief een hogere resolutie). De adviesprijs van de Lumia 535 ligt echter dan de Lumia 520 in het begin en de huidige prijzen liggen erg dicht bij elkaar.

De Microsoft Lumia 535 is los al te verkrijgbaar vanaf iets meer dan 110 euro.

De Nokia Lumia 520 werd lang gezien als een van de betere keuzes qua budgetsmartphones en de Lumia 535 doet daar zeker niet voor onder! Dus ben je op zoek naar een goedkope smartphone, al dan niet in combinatie met een abonnement, dan is de Lumia 535 een prima keuze!


Tags: , , , , ,